Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Τα μυστικά του Mr. Big !!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σ' αυτήν την ανάρτηση πιθανόν να υπάρχουν κείμενα, φωτογραφίες ή videos 
που μπορεί να σοκάρουν ή να προσβάλλουν 
κάποιους "ευαίσθητους" !
    Το μακρινό 1672, ο Ολλανδός ανατόμος Ρενιέ ντε Γκράαφ διακήρυξε: «Τα ονόματα που έχουν δώσει σε αυτό το όργανο είναι τόσα πολλά, ώστε είναι αδύνατον να καταμετρηθούν, και διαρκώς περισσότερα εφευρίσκονται καθημερινά από συνδαιτημόνες που χαριτολογούν μετά τα δείπνα, από αργόσχολους με ιδιαίτερη έφεση στις ερωτικές απολαύσεις, καθώς επίσης και από λάγνους ποιητές». 
    Από το 17ο αιώνα μέχρι σήμερα προστέθηκαν εκατοντάδες άλλα παρατσούκλια στο ονοματολόγιο του ανδρικού μορίου. 
    Μεταξύ άλλων, το «Ελ Καπιτάν» για τους λατίνους, το «Mr. Big» για τους Αμερικανούς, το «Εξκάλιμπερ» για τους Αγγλους, η «μαλαπέρδα» στη δική μας αργκό, ο «Μυς του έρωτα» για τους εκπροσώπους της γαλατικής ευγένειας κ.ό.κ. 
     Προκαλώντας τον «φθόνο του πέους» στις γυναίκες (σύμφωνα με τον Σίγκμουντ Φρόιντ), ή διαθέτοντας την «παντοδυναμία του φαλλού» (σύμφωνα με τον επίγονό του, Ζακ Λακάν) ο γνωστός «φιρφιρής» των σόκιν ανεκδότων διαθέτει εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία, αλλά και μύθους, δοξασίες ή... εσκεμμένα ψέματα, που έχουν καταστρέψει πολλές -αρσενικές- βεβαιότητες!
* Ανθρωπολόγοι ισχυρίζονται ότι η βάλανος (κεφάλι) του πέους απέκτησε το σχήμα μανιταριού, για να μπορεί να «φτυαρίζει» το σπέρμα του αντίπαλου αρσενικού από το γυναικείο κόλπο.
* Οι άνδρες της φυλής Walibri, από τους Αβορίγινες της Αυστραλίας, διατηρούν ακόμα και σήμερα το έθιμο να χαιρετίζονται κουνώντας ο ένας το πέος του άλλου.
* Το 1609, ο Ελβετός γιατρός Γιοχάνες Γιάκομπ Βέκερ ανέφερε για πρώτη φορά την περίπτωση κάποιου άνδρα που είχε δύο πέη (στην ιατρική diphallasparatus, ελληνικά: διφαλλισμός). Η περίπτωση είναι πολύ σπάνια και έχει καταγραφεί, έκτοτε, σε λιγότερους από 100 άνδρες.
* Το Κάμα Σούτρα αναφέρει πως τα αυγά τηγανισμένα στο βούτυρο και μετά βουτηγμένα στο μέλι, χαρίζουν σε εκείνον που τα τρώει διαρκή στύση όλη τη νύχτα.
* Το πέος αυξάνει τον όγκο του περίπου 200-300% όταν είναι σε πλήρη στύση. Επίσης κυκλοφορεί 8-10 φορές περισσότερη ποσότητα αίματος στα αγγεία του, απ' ό,τι σε κατάσταση... νηνεμίας.
* Κάποιες οσμές και αρώματα έχουν τη φήμη ότι αυξένουν τη ροή του αίματος στο πέος και, επομένως, συμβάλλουν στη στύση: γλυκόριζα, κολοκύθα, λεβάντα και σοκολάτα.
* Ενας υγιής άνδρας μπορεί να έχει μέχρι 11 στύσεις στη διάρκεια ενός εικοσιτετραώρου -οι 9 από αυτές στον ύπνο του. Μετά την εκσπερμάτωση, συνήθως χρειάζεται από δύο λεπτά μέχρι δύο... τέρμινα (ανάλογα με τη διάθεση και το σφρίγος) για να αποκτήσει μια νέα στύση.
* Ο μέσος άνδρας παράγει 1-2 κουταλάκια σπέρμα σε κάθε οργασμό. Συνολικά, στη ζωή του θα εκσπερματώσει περισσότερο από 7.000 φορές δίνοντας περίπου 53 λίτρα σπέρματος (μια μπανιέρα γεμίζει, κατά μέσο όρο, με 132 λίτρα νερού).
* Το σπέρμα περιέχει, κάθε φορά, γύρω στις 7 θερμίδες και μπορεί μείνει ζωντανό στο γυναικείο κόλπο μέχρι μια εβδομάδα.
* Ιατρικές έρευνες έχουν καταγράψει την περίπτωση κάποιου άνδρα, το σπέρμα του οποίου εκτινασσόταν σε από στάση 3,5 μέτρων (το ρεκόρ -επισήμως τουλάχιστον- παραμένει ακατάρριπτο).
* Μέση ταχύτητα του σπέρματος την στιγμή του οργασμού: 45 χιλ./ώρα. Μέση ταχύτητα ενός λεωφορείου στην πόλη: 40 χιλ./ώρα.  
* Η έρευνα Κίνσεϊ για το σεξουαλικό «προφίλ» των ανδρών σε ολόκληρο τον κόσμο, κατέρριψε την... περιρρέουσα φήμη ότι οι Αφρικανοί έχουν μεγαλύτερο πέος από τους εκπροσώπους της Ινδοευρωπαϊκής φυλής. Υπολογίστηκε ότι το μόριο των μαύρων σε στύση φθάνει, κατά μέσο όρο, τα 16 εκ. μήκος με διάμετρο 9,6 εκ. Οι λευκοί φθάνουν, αντίστοιχα, τα 15,7 εκ. και τα 9,3 εκ. -σιγά τη διαφορά, δηλαδή.
* Το μεγαλύτερο -καταγραμμένο- πέος σε στύση, ήταν 34,3 εκ (πηγή: Ινστιτούτο Κίνσεϊ, ο εθελοντής ανώνυμος). 
   Οι επιστήμονες υπολογίζουν ότι λιγότεροι από 5.000 άνδρες στον κόσμο διαθέτουν όργανο μεγαλύτερο από 22-25 εκ. Σε κάθε περίπτωση, το μήκος δεν εξασφαλίζει την επίτευξη μιας «αρίστης ποιότητος συνουσία», για να θυμηθούμε τον Εμπειρίκο.
Οι πολυάσχολοι του σεξ
   Tο 1997, ο διάσημος πορνοστάρ Τζον Νταγκ κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ ερωτικής δραστηριότητας! Πρωταγωνιστώντας στο αυστηρώς ακατάλληλο «The World's Luckiest Man», δικαιολογούσε τον τίτλο της ταινίας αφού έκανε -ο τυχεράκιας- έρωτα με 101 γυναίκες. Όχι μονομιάς, φυσικά! 
    Τα κατάφερε με 55 από αυτές στη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ημέρας, μετακινούμενος γρήγορα από το ένα σώμα στο άλλο και εκσπερματώνοντας συνολικά 6 φορές. 
    Μετά, χρειάστηκε... επειγόντως δύο εβδομάδων ανάπαυση, πριν ολοκληρώσει τη δουλειά με τις υπόλοιπες 46 -επίσης εντός 24ώρου. 
    Κάποιοι άλλοι, εντούτοις, τα κατάφεραν καλύτερα, και με πολύ περισσότερες παρτενέρ. Όχι στις τρεισήμισι ώρες που διαρκούσε η ταινία, αλλά για μια ολόκληρη ζωή! 
    Στο ΤΟΡ-5 των υπερδραστήριων περιλαμβάνονται μονάρχες, αθλητές και πορνοστάρ. Στην επίζηλη πρώτη θέση θα μπορούσε να βρίσκεται ο Καζανόβας, αλλά το κακό για αυτόν είναι ότι στην εποχή του δεν κρατούσαν τέτοιου είδους αρχεία. 
   Αντ' αυτού, στην πρώτη θέση υπάρχει κάποιος που βγάζει ασπροπρόσωπους όλους τους ανώνυμους... σταχανοβίτες του σεξ! Ιδού η λίστα σε αντίστροφη μέτρηση, σύμφωνα με τα ερωτικά επιτεύγματα καθενός:      
* Στην 5η θέση: Βασιλιάς Εδουάρδος ο 7ος (1841-1910) - Κατ' εκτίμηση: 7.800 ερωμένες.
Αντιδρώντας στην αυστηρή ανατροφή που έλαβε ως παιδί, ο Άγγλος βασιλιάς το έριξε στο πιοτό, το φαγητό και τις γυναίκες. 
   Παρόλο που παντρεύτηκε την πριγκίπισσα του ελληνικού θρόνου Αλεξάνδρα, είχε πλουσιότατες εξωσυζυγικές δραστηριότητες που διήρκεσαν μέχρι τα εξήντα του. Υπολογίζεται ότι ξάπλωνε στο κρεβάτι με 3 διαφορετικές γυναίκες κάθε εβδομάδα, για σχεδόν μισό αιώνα     
* Στην 4η θέση: Τζον Χολμς (1944-1988) - Κατ' εκτίμηση: 12.000 ερωμένες.
Εχοντας χάσει την παρθενιά του σε ηλικία 12 ετών από μια φίλη της μητέρας του, ο πιο διάσημος σταρ της αμερικανικής πορνοβιομηχανίας έκανε αυτό που ήξερε καλύτερα -μέχρι που πέθανε από AIDS. 
  Προικισμένος με ένα τεράστιο μόριο που εκτεινόταν στα 25 εκατοστά, αξιοποίησε δεόντως τα προσόντα του και έφθασε να κερδίζει 3.000 δολάρια τη μέρα για τις ερωτικές δραστηριότητές του επί οθόνης. 
  Ο ίδιος, πάντως, υπερηφανευόταν για τις εξωκινηματογραφικές επιδόσεις του, με αναρίθμητα one-night-stand.
* Στην 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο): Βασιλιάς Ιμπν-Σαούντ (1880-1950) - Κατ' εκτίμηση: 17.000 ερωμένες.
   Από την ηλικία των 11 ετών μέχρι το θάνατό του, στα 72, ο Σαουδάραβας μονάρχης έκανε κάθε βράδυ έρωτα με τρεις γυναίκες -χώρια τις 22 συζύγους του χαρεμιού του. 
  Ο ίδιος υπερηφανευόταν ότι το ρεκόρ αυτό διακοπτόταν μόνο όταν αν ήταν άρρωστος, ή βρισκόταν σε πόλεμο με αντίπαλες γειτονικές φυλές.
* Στην 2η θέση (ασημένιο μετάλλιο): Γουίλτ Τσάμπερλεν (1936-2000) - Κατ' εκτίμηση: 20.000 ερωμένες.
   Στην αυτοβιογραφία του «Βλέποντας από ψηλά», ο θρυλικός μπασκετμπολίστας του NBA υποστήριζε ότι είχε κάνει έρωτα με περισσότερες από 20.000 γυναίκες στη ζωή του. Οι περισσότερες λευκές, όπως κοκορευόταν, και 14 εξ αυτών «πακέτο» σε μια νύχτα.
   Μεγάλο μέρος των ευκαιριακών ερωμένων προέρχονταν από τις «γκρούπις» που τον επευφημούσαν σε κάθε αγώνα, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων που διεξάγονταν στην κρεβατοκάμαρά του.
* Στην 1η θέση (χρυσό μετάλλιο): Ανώνυμος (γεννημένος τον 20ό αιώνα) - Κατ' εκτίμηση: 52.000 ερωμένες.
    Στην περίφημη έρευνά του που διήρκεσε δέκα χρόνια, ο πατέρας της σεξολογίας Αλφρεντ Κίνσεϊ κατέγραψε την περίπτωση ενός ανθρώπου που η συχνότητα των ερωτικών συνευρέσεών του ήταν, κατά μέσο όρο, 33 φορές την εβδομάδα για μια περίοδο 30 χρόνων (σχεδόν 52.000 συνολικά). 
   Άλλοι ερευνητές έχουν καταγράψει περιπτώσεις υπερδραστήριων σεξομανών που έκαναν έρωτα δυό φορές την ημέρα, για ίδια χρονική περίοδο. Αυτοί, όμως, κατατάσσονται στους επιλαχόντες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.