Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Οι χάρτινες καλλονές των παιδικών μου χρόνων .....

Νο 1. Ντιάνα Μόρισον 
         
Ένας και μοναδικός λόγος, που ζήλευα τον Τζίμ Άνταμς – στον «Μικρό Καουμπόυ», στον «Μικρό Σερίφη» και στον «Μικρό Αρχηγό» -, .ήταν γιατί είχε δίπλα του την Ντιάνα Μόρισον, που καβάλα στην Αστραπή, σαν γνήσια Μανιάτισσα που ήταν, μονομαχούσε στην άγρια Δύση με ζωοκλέφτες, παρανόμους και άγριες φυλές Ινδιάνων !!!


  Εντυπωσιακά μελαχρινή και όχι καμιά ξενέρωτη ξανθιά, με σώμα που σε τίποτα δε θύμιζε την Ελληνίδα της δεκαετίας του 60, στοίχειωνε τα όνειρα των παιδικών μας χρόνων και μας έκανε να μισούμε τον Τζιμ Άνταμς που την είχε όλη μέρα δίπλα του και παρ’ όλα αυτά ο χαλβάς όποτε πήγαινε σε μπαρ παράγγελνε πάντα ένα ποτήρι γάλα.
Νο 2. Ταταμπού            
      Γεννήθηκε στην Ζούγκλα, όμως παρ' όλα αυτά στις φλέβες της κυλάει περήφανο ελληνικό αίμα.
  Η ομορφότερη γυναίκα στο "Γκαούρ - Ταρζάν" αποδεικνύει περίτρανα για μια ακόμη φορά ότι οι μελαχρινές και ειδικά αυτή με τα κατάμαυρα μακριά σπαστά μαλλιά, τους χρυσούς κρίκους στα αυτιά και το "λεοπάρ" μπικίνι της, μας έκανε άντρες από την ηλικία των 10 χρόνων!
   Ζεί με τον Γκαούρ  - σαν συντρόφισσα του - σε μια σπηλιά, στην κορυφή ενός πανύψηλου βουνού και κοιμούνται σχεδόν γυμνοί πλάι-πλάι΄αλλά ο μελαψός γίγαντας Γκαούρ τιμώντας το ελληνικό αίμα που εννοείται κυλάει και στις δικές του φλέβες, δεν της πιάνει ούτε το .... χέρι !!
Νο 3 : Αστραπή
    Κόρη του Υπεράνθρωπου, μελαχρινή και αυτή,αδελφή του Κεραυνού και γυναίκα του υπεράνθρωπου Ελ Γκρέκο - που εξυπακούεται ότι είναι Έλληνας!! -, μητέρα του Υπερέλληνα,

ήταν η πιο όμορφη γυναικεία φιγούρα στον "Υπεράνθρωπο" και παρ' όλη την συντηρητική στολή της κατόρθωνε να αιχμαλωτίζει τα αγορίστικα βλέμματα.
Νο 4 : Κατερίνα
 
 Τελευταία στη λίστα, άλλα όχι και στην καρδιά μας, η πασίγνωστη Κατερίνα, η αγαπημένη του Γιώργου Θαλάσση,
που γύρισε μαζί του όλο τον κόσμο, αντιμετώπισε Γερμανούς, Ιταλούς, Ιάπωνες και Βούλγαρους πράκτορες, χωρίς τον παραμικρό φόβο και χωρίς να εγκαταλείψει ποτέ τον αιώνια - εννοείται πλατωνικά - αγαπημένο της "Μικρό Ήρωα"!!
"Μα εγώ θέλω να μάθω
για όλα εκείνα τα παιδάκια
που πιστέψανε για πάντα σ' όλα αυτά
Που το σκάσανε νωρίς απ' το σπίτι
που έζησαν πολλά
Φώτισέ τα μου που ψάχνουν
στα τυφλά..."
Κάτι παρόμοιο στο blog :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.